GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02129

Kedvezményezett neve:               TAN-DEM AUTÓ Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja:     Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a TAN-DEM AUTÓ Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 69 253 271 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

4511’08 Személygépjármű-, könnyűgépjármű kereskedelem. A Délép Ipari parkon belül több mint 70 kisebb-nagyobb vállalkozás, cég működik. A telephely adottságából adódik, hogy az Ipari parkba bevezető, sorompós belső út a telephely mellett vezet, így szinte valamennyi vállalkozás autós, teherautós, kerékpáros, motoros, gyalogos forgalma a telephely előtt/mellett megy el (Sarki telephelyről beszélünk!) A telephely felosztásának köszönhetően egy részén (vázrajz II. területrészén) jelenleg is autókereskedés működik, bérautó kiadásával együtt.

Az elmúlt 14 év alatt, amióta a vállalkozás ezen a telephelyen végzi tevékenységét, számos olyan személygépjárművet, tehergépkocsit, lakóautót hoztak be a telephelyre, amelyek beszámításra kerültek, illetve bérautó formájában kerültek forgalomba, melyek nem üzemszerű állapotban voltak, önmaguk közlekedésre alkalmatlanok voltak. A pályázat sajátossága, hogy lehetőség van többfunkciós gép beszerzésére, amely a cég tekintetében telephelyen a rakodásba, épületek karbantartásába, fejlesztésére lehet maximálisan kihasználni.

2221’08 Műanyag lap, lemez, fólia, cső, profil gyártása Ehhez a fejlesztendő tevékenységhez a vállalkozás szintén az anyagmozgató gép beszerzését tervezi, hogy igény szerint az ipari parkban tevékenykedő vállalkozás számára könnyedén el tudja végezni a rakománykezelést.

Új iroda építése: az újonnan kivitelezésre kerülő iroda épületben a telephely összes irodai, adminisztratív munkaállomásainak megfelelő lesz, így jelentős mértékben racionalizálni tudjuk a háttérfolyamatokat

Épület bruttó alapterülete: 421,15 nm2

Földszint bemutató terem területe: 99,40 nm2

Lépcsőház területe: 12,71 nm2

Szociális blokk területe: 35,91 nm2

Az 1. és 2. emeleten kerül kialakításra az iroda.

16 nm-es napkollektor: megújuló energia az üzem energia fogyasztásának jelentős hányadát fedezni fogja, mellyel csökken az ÜHG kibocsátás, valamint a rezsi kiadások mértéke.

Marketing tanácsadás és márkaépítés:

Stratégiai célunk egy regionális ismertség elérése. Fontosnak tartjuk a vállalatunk és termékeink pozícionálást, vevőink és a piacmeghatározását, a vásárlói szokások elemzésével a piac trendek meghatározását. További növekedést szeretnénk elérni jelenlegi és leendő vevőink felé, portfóliónk esetleges bővítésével és a jelen projektben megvalósuló kapacitásbővítéssel. Mindezek egy nagyon átgondolt marketing stratégiát és taktikát igényelnek, melyhez szeretnénk szakértői segítséget igénybe venni. A tanácsadás célja olyan, a vállalati brandhez kapcsolódó tudatos marketingkommunikációs stratégiai keretrendszer létrehozása, amelyhez az egyes az egyes alstratégiák szerves módon tudnak kapcsolódni, megőrizve és erősítve a vállalati image egységességét, támogatva a piaci pozíció megteremtését és az üzleti célok elérését.

1 fő részére angol nyelvi képzés: az általunk használt technológia (gépek, programok) szinte kizárólag angol nyelvű, ezért azok használatához elengedhetetlen a kollégák nyelvi továbbképzése.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.