PályázatokKedvezményezett neve:               TANDEM INGATLAN MENEDZSERI, BEFEKTETÉSI ÉS KEZELŐ Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja:     Technológiai fejlesztés a TANDEM Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 68 763 167 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:
Jelen pályázati projekt egyrészt eszközbeszerzésből áll, másrészt csarnoképítésből, telephelyfejlesztésből. A csarnok műszaki leírását mellékeltük a pályázathoz, illetve a komplett tervdokumentációját. A csarnokban kerül elhelyezésre a pályázat keretében beszerzésre kerülő eszközpark.
 
Fejlesztendő tevékenységek:

4332’08 Épületasztalos-szerkezet szerelése. A Délép Ipari parkon belül több mint 70 kisebb-nagyobb vállalkozás, cég működik. A telephely adottságából adódik, hogy az Ipari parkba bevezető, sorompós belső út a telephely mellett vezet, így szinte valamennyi vállalkozás autós, teherautós, kerékpáros, motoros, gyalogos forgalma a telephely előtt/mellett megy el (Sarki telephelyről beszélünk!) A telephely felosztásának köszönhetően egy részén (vázrajz II. területrészén) jelenleg is autókereskedés működik, bérautó kiadásával együtt. Több esetben is előfordult már az elmúlt 14 év alatt, amióta a vállalkozás ezen a telephelyen végzi tevékenységét, hogy megkeresték, nagyobb, ipari jellegű gépek bérlési lehetőségével, illetve egyes építőiparhoz kapcsolódó munkák elvégzésével.  Ezeknek az igényeknek a kielégítésére van betervezve az ollós emelő beszerzése, mert ezzel külső, illetve belső munkafolyamatok, szerelések, emelések kivitelezhetőek, akár magasabb homlokzatokon, tetőkön is.      
4339’08 Egyéb befejező építés m. n. s. Ehhez a fejlesztendő tevékenységhez a vállalkozás targonca beszerzését tervezi, amely nem csak az ipari parkban tevékenykedő vállalkozás számára, hanem saját maga számára is tud munkát végezni. Az ollós emelő nagyobb teljesítményű, szélesebb villával felszerelt, így nehezebb, az átlagnál szélesebb vagy magasabb tárgyak szállítására, beemelésére van lehetősége.  

Eszközök:
GENIE GS 3384 RT ollós emelő
Erőforrás: Deutz D2011L03i diesel 3 cylinder, 49 hp (36 kW) Munkamagasság: 12.06 m Járószint magasság: 10.06 m Teherbírás: 1134 kg Emelő kosár mérete (HxSz): 6.57 x 1.83 m Hossz: 4.88 m Szélesség: 2.13 m Tárolási magasság: 2.68 m Tengelytávolság: 2.84 m Hasmagasság: 0.33 m Haladási sebesség: 1.1 – 6.4 km/h Abroncs: 25 x 79 cm (habbal töltött) Tömeg: 6124 kg Letalpalás: igen Kerék meghajtás: 4 x 4

HC CPCD45-XH8BN targonca – Műszaki specifikációk(ÚJ): Gyártmány: HC Típus: CPCD45-XH8BN Üzemmód: DÍZEL (EURO V) Emelési magasság: 3.300mm (Duplex torony) Szerkezeti magasság: 2.395mm Alap teherbírás: 4.500kg/500mm Kormányzás: szervo kormány Kormányoszlop: állítható dőlésszög

Mellékeltük az eszközök részletes műszaki leírását tartalmazó árajánlatot.

Napkollektoros rendszer – Sík kollektor: a használati melegvíz előállítására a telephelyen.
A rendszer elemei:
BERETTA  FKB-SOL  300/2  so.2,5m2koll  8093
BERETTA  TARTÓ  KÉSZL.FKB-SOL  300-hoz  7438
BERETTA  KOLLEKTOR  ÖSSZEKÖTŐ  20108734
BERETTA  KÉZI  SZOLÁR  LÉGTELENÍTŐ  6577
BERETTA  RÉZCSŐ  CSATL  KÉSZLET  4661
Nyelvi képzés: 2ember 100 órás nyelvi képzése 2000 Ft-os óradíjjal, hogy munkatársaink külföldi megrendelések esetén is tárgyalóképesek legyenek.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.
 Kedvezményezett neve:               TAN-DEM AUTÓ Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt célja:     Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a TAN-DEM AUTÓ Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 69 253 271 Ft
Projekt tartalmának részletes bemutatása:
4511’08 Személygépjármű-, könnyűgépjármű kereskedelem. A Délép Ipari parkon belül több mint 70 kisebb-nagyobb vállalkozás, cég működik. A telephely adottságából adódik, hogy az Ipari parkba bevezető, sorompós belső út a telephely mellett vezet, így szinte valamennyi vállalkozás autós, teherautós, kerékpáros, motoros, gyalogos forgalma a telephely előtt/mellett megy el (Sarki telephelyről beszélünk!) A telephely felosztásának köszönhetően egy részén (vázrajz II. területrészén) jelenleg is autókereskedés működik, bérautó kiadásával együtt.
Az elmúlt 14 év alatt, amióta a vállalkozás ezen a telephelyen végzi tevékenységét, számos olyan személygépjárművet, tehergépkocsit, lakóautót hoztak be a telephelyre, amelyek beszámításra kerültek, illetve bérautó formájában kerültek forgalomba, melyek nem üzemszerű állapotban voltak, önmaguk közlekedésre alkalmatlanok voltak. A pályázat sajátossága, hogy lehetőség van többfunkciós gép beszerzésére, amely a cég tekintetében telephelyen a rakodásba, épületek karbantartásába, fejlesztésére lehet maximálisan kihasználni.
2221’08 Műanyag lap, lemez, fólia, cső, profil gyártása Ehhez a fejlesztendő tevékenységhez a vállalkozás szintén az anyagmozgató gép beszerzését tervezi, hogy igény szerint az ipari parkban tevékenykedő vállalkozás számára könnyedén el tudja végezni a rakománykezelést.
Új iroda építése: az újonnan kivitelezésre kerülő iroda épületben a telephely összes irodai, adminisztratív munkaállomásainak megfelelő lesz, így jelentős mértékben racionalizálni tudjuk a háttérfolyamatokat
Épület bruttó alapterülete: 421,15 nm2
Földszint bemutató terem területe: 99,40 nm2
Lépcsőház területe: 12,71 nm2
Szociális blokk területe: 35,91 nm2
Az 1. és 2. emeleten kerül kialakításra az iroda.


16 nm-es napkollektor: megújuló energia az üzem energia fogyasztásának jelentős hányadát fedezni fogja, mellyel csökken az ÜHG kibocsátás, valamint a rezsi kiadások mértéke.

Marketing tanácsadás és márkaépítés:
Stratégiai célunk egy regionális ismertség elérése. Fontosnak tartjuk a vállalatunk és termékeink pozícionálást, vevőink és a piacmeghatározását, a vásárlói szokások elemzésével a piac trendek meghatározását. További növekedést szeretnénk elérni jelenlegi és leendő vevőink felé, portfóliónk esetleges bővítésével és a jelen projektben megvalósuló kapacitásbővítéssel. Mindezek egy nagyon átgondolt marketing stratégiát és taktikát igényelnek, melyhez szeretnénk szakértői segítséget igénybe venni. A tanácsadás célja olyan, a vállalati brandhez kapcsolódó tudatos marketingkommunikációs stratégiai keretrendszer létrehozása, amelyhez az egyes az egyes alstratégiák szerves módon tudnak kapcsolódni, megőrizve és erősítve a vállalati image egységességét, támogatva a piaci pozíció megteremtését és az üzleti célok elérését.


1 fő részére angol nyelvi képzés: az általunk használt technológia (gépek, programok) szinte kizárólag angol nyelvű, ezért azok használatához elengedhetetlen a kollégák nyelvi továbbképzése.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.